Stap fashionable het najaar in met biker boots

Stap fashionable het najaar in met biker boots

Als je denkt aan het najaar, waar denk je dan aan? Denk je dan aan het koude en gure weer buiten of denk je aan de eindeloze mogelijkheden die je kunt maken met je kleding? Wij denken het liefste na over het laatste! Dit najaar staan laagjes centraal.

Een mooie blouse met een jasje erover of een grote oversized trui met een leren broek: wat voor kledingcombinaties je ook maakt, met biker boots maak jij het plaatje volledig af. In dit blog maak je kennis met de eindeloze opties die je kunt maken met een fijn paar biker laarsjes.

Je wordt wakker, doet de gordijnen open en het enige wat je ziet zijn bladeren die door de harde wind door de lucht dwarrelen. Niet echt het fijnste beeld om te zien wanneer je net voor die dag een schattig jurkje met sneakers apart hebt gelegd. Maar maak je geen zorgen! Draag het jurkje vandaag met een panty en toffe biker boots.

Niets is zo leuk als het maken van onverwachte kledingcombinaties. Heb je een hele lieve stijl? Combineer dat eens met een wat ruigere schoen. Je zult merken dat je look veel spannender wordt, zonder dat je er daadwerkelijk heel veel aan verandert hebt.

Maar je kunt het ook andersom doen: heb je een hele stoere stijl, draag dan bijvoorbeeld biker laarsjes met veters. Zo zal het geheel wat zachter worden, maar nog steeds gedurfd zijn.

Draag je favoriete denim-jeans met biker boots met grote zilveren gespen erop en laat vervolgens in je accessoires zilveren accenten terug komen. Zo creëer je één look. Als je een keer geen inspiratie hebt wat betreft outfits, laat dan altijd je outfit matchen bij je schoenen.

Draag je het liefst witte sneakers? Waarom zou je niet eens een paar witte biker boots proberen! Laarsjes zitten nu eenmaal warmer en je kunt ze eindeloos combineren. Een paar witte laarsjes betekent al snel een wit bovenstuk, maar heb je ooit weleens gedacht aan een paar witte biker boots gecombineerd met bijvoorbeeld een rode trui?

Durf dit seizoen echt creatief te zijn met je outfits. Schoenen zijn slechts een klein onderdeel van de gehele look, maar wel het belangrijkste, want ze bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van je hele voorkomen. Wil je hier advies over hebben? Kom langs in onze schoenenwinkel in Hoek van Holland.

Dit najaar zul je ook veel soorten panty’s voorbij zien komen. Exemplaren met stippen, sterren of hartjes… zo zoet allemaal! Hoe leuk is het om daar vervolgens stoere biker boots bij te dragen, zo’n heerlijk contrast. Of sokken boven je boots uit laten komen staat ook super leuk.

Beeld je een paar zwarte biker boots met gespjes in en dan vervolgens een randje van een gekleurde sok erbovenuit…too cute!
Twijfelde je voor het lezen van dit blog nog of je die biker boots moest kopen? Hopelijk hebben wij je overtuigd van de vele gemakken die deze geweldige schoenen je gaan opleveren!

Met biker boots ben jij helemaal ready voor het najaar. Wij zijn fan, jij ook?